Nanobrow Shape Mascara

Maskara za obrve


oblikuje, fiksira, dodaje boju

Težina: 7ml / 0.23 fl oz

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako djeluje Nanobrow Shape Mascara?

Kamuflira praznine popunjavanjem
Čini da obrve izgledaju gušće i voluminoznije
Daje obrvama željeni oblik i drži ih na mjestu
Formula sa silicijom daje mekoću i glatkoću dlačicama obrva

Debele, savršeno stilizirane i
spektakularne obrve!

Jesu li vaše obrve tanke i rijetke? Ili su možda neukrotive, a vi tražite učinkovit proizvod da ih ukrotite? Nanobrow Shape Mascara izvrsno funkcionira za stiliziranje obrva, oblikovanje i dodavanje boje. Čini čuda i na gustim i na tankim i rijetkim obrvama. Lagana formula jednostavna za korištenje poboljšava izgled obrva, daje im sjaj i čini ih precizno oblikovanim i dotjeranima. Prekrasne nijanse prirodnog izgleda ističu vaše prirodne obrve

Nanobrow Shape Mascara

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Prođite kroz obrve i pojačajte njihovu boju

Jeste li znali da efekt savršeno oblikovanih, voluminoznih, gustih obrva možete postići u jednom trenu? Nanobrow Shape Mascara je napravljena da popuni praznine u dlačicama obrva i pruži učinak voluminoznih i besprijekornih obrva — tako da vaši krajevi obrva izgledaju baš onako kako ste oduvijek sanjali! Oblikujte ih i stilizirajte kako želite, brzo i bez napora!

Nanobrow maskara dolazi u tri prekrasne nijanse prirodnog izgleda koje možete savršeno uskladiti sa svojim crtama lica. Ravnomjerno prekriva svaku dlačicu obrve, a njegova formula je bez grudica i pruža neljepljiv završni sloj. Inovativna formula poboljšava teksturu i definiciju obrva, ističući njihovu prirodnu ljepotu. To je brz put do vaših lukova iz snova!

Nanobrow Shape Mascara
— vaš volumen obrva iz snova

Nanobrow maskara dolazi s posebno izrađenim preciznim dodatkom odnosno češljem. Zahvaljujući ergonomskom obliku, savršeno služi za popunjavanje obrva i kroćenje neposlušnih dlačica. Profinjena i ugodna formula je bez grudica i pruža neljepljiv završni sloj. Maskara ostaje na koži do 24 sata, držeći dlačice na mjestu i štiteći ih od oštećenja. Pogodan je i za guste i čupave i za tanke i fine obrve.

Nanobrow Shape Mascara

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako koristiti Nanobrow Shape Mascaru?

Šminkanje obrva nikada nije bilo tako jednostavno! Ovaj proizvod je upravo savršen za sve koji nemaju vremena, a žele poboljšati izgled svojih obrva brzo i bez napora. Ako želite postići efekt voluminoznih, savršeno isklesanih i sjajnih lukova — odaberite Nanobrow maskaru i otkrijte koliko lako to može biti!

1. Otvorite Nanobrow maskaru. Prođite kroz obrve preciznim češljem, počevši od unutarnjeg ruba.

2. Nježno četkajte obrvu prema van, krećući se prema kraju, postupno ga ispunjavajući bojom.

3. Za najprirodniji završetak, nanesite više proizvoda na kraj.

4. Ostavite proizvod da se stegne. Nanesite jedan sloj ili dodajte više za vrhunski volumen.

Gotovo! Sada uživajte u svojim punim i savršeno oblikovanim obrvama! Nanobrow Shape Mascara može se koristiti samostalno ili kao završni sloj pomade za obrve ili obične olovke za obrve. Posjetite naš blog kako biste saznali više o šminkanju obrva. Pogledajte kako definirati obrve pomoću maskare za obrve.

Nanobrow — besprijekorni proizvodi za šminkanje obrva

Maskara za obrve nije jedini proizvod u Nanobrow asortimanu! Promijenite ih prema stilu i dodajte boju svojim obrvama baš onako kako želite. Kakav izgled obrva danas želite?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Shape Mascaru?
Kada biste trebali posegnuti za Nanobrow Shape Mascarom?
Je li Nanobrow Shape Mascara prikladna za osjetljivu kožu?
Koji su sastojci u Nanobrow Shape Mascari?
Koji je rok trajanja Nanobrow Shape maskare?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti