Nanolash Eyelash Serum

Profesionalni

serum za trepavice

Težina: 3ml / 0.1 fl oz

Kako djeluje Nanolash Eyelash Serum?

Potiče rast trepavica
Produžuje, podebljava i potamnjuje trepavice
Do 50% duže trepavice u samo 30 dana
Ispitano i preporučeno od strane stručnjaka i redovitih korisnika

Nanolash serum –
duge, guste i prekrasne trepavice!

Osim urednih i sređenih obrva, žene sanjaju i o spektakularnim trepavicama. Ako su vaše tanke, kratke i nedovoljno definirane ili ako nosite ekstenzije ili umjetne trepavice, vrijeme je za promjenu! Od sada vaše prirodne trepavice mogu zaslijepiti dužinom, bojom i spektakularnim volumenom! Rješenje je jednostavno - Nanolash Eyelash Serum. Njegova tajna leži u jedinstvenoj formuli napravljenoj od prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete. Formula sigurna za kožu odlično je rješenje i za osjetljive oči . Samo mjesec dana korištenja dovoljno je da u potpunosti transformirate izgled vaših trepavica!

Nanolash Eyelash Serum

50% duže trepavice u samo 30 dana korištenja

Najnovije tehnologije i godine kliničkih i dermatoloških istraživanja pomogle su u stvaranju Nanolash seruma za trepavice — seruma koji potiče rast trepavica i koji se brzo pokazao uspješnim.

Hranjivi sastojci osiguravaju da vaše trepavice postanu gušće, jače i tamnije nakon samo petnaest dana redovite uporabe. Nakon 30 dana postižu spektakularnu duljinu! Odabirom seruma s prirodnom i sigurnom formulom njegujete svoje trepavice i osiguravate da iz dana u dan budu dulje, gušće i izraženije.

Nanolash Eyelash Serum –
klinički dokazan

Nanolash serum osigurava da se zauvijek oprostite od tankih i jedva vidljivih trepavica. Serum djeluje na folikule, potičući rast dlaka. Profinjena i sigurna formula dodaje duljinu i volumen te jača svaku pojedinu trepavicu. Sastojci seruma podvrgnuti su detaljnoj analizi i testiranju neovisnih istraživačkih instituta kako bi se osiguralo da je serum siguran za upotrebu i učinkovit.

Nanolash Eyelash Serum

Kako koristiti
Nanolash Eyelash Serum?

Nanošenje Nanolash seruma je jednostavno i traje nekoliko sekundi! Precizan i praktičan aplikator olakšava ovaj zadatak.

1. Uklonite šminku s lica i očiju i osušite kožu tapkanjem.

2. Nanesite serum na korijen gornjih i donjih trepavica. Potrebne su doslovno sekunde!

3. Nanesite ga svakodnevno 6-8 tjedana, zatim 2-3 puta tjedno.

Serum se brzo upija kako bi se osiguralo da aktivni sastojci dospiju u folikule i djeluju iznutra. Pospješuju rast trepavica te poboljšavaju njihovu gustoću i boju. Serum čini vaše trepavice jačima i otpornijima na lomljenje, pucanje i opadanje. Formula za povećanje trepavica razvijena u najnaprednijim laboratorijima potpuno je sigurna i ne izaziva alergijske reakcije niti iritacije.

Otkrijte Nanobrow – besprijekorne proizvode za šminkanje obrva

Sjajne trepavice idu uz prekrasne obrve! Zato serum za trepavice nije jedini proizvod koji nudimo. Otkrijte besprijekorne proizvode za šminkanje obrva tvrtke Nanobrow.
Promijenite ih prema svome stilu i dodajte boju svojim obrvama baš onako kako želite. Kakav izgled obrva vam se danas sviđa?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanolash serum?
Kada biste trebali posegnuti za Nanolash Eyelash Serumom?
Može li se Nanolash Serum koristiti s ekstenzijama trepavica?
Je li Nanolash serum prikladan za osjetljivu kožu?
Kraj tretmana — što je sljedeće?
Koji su sastojci Nanolash Eyelash Seruma?
Koji je datum isteka roka Nanolash seruma?
Koji je rok za isporuku narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti