Nanobrow Eyebrow Pencil

Precizna olovka za šminkanje obrva

sa
ultra tankim vrhom

Težina: 1g / 0.034 fl oz

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako djeluje Nanobrow Eyebrow Pencil?

Radi ultra tanke linije
Dugotrajna je, precizna i jednostavna za nanošenje
Popunjava obrve i iscrtava dlačice obrva prirodnog izgleda
Precizno i lijepo definira obrve

Kreirajte svoj oblik obrva iz snova

Nanobrow Eyebrow Pencil profesionalna je olovka za obrve koja je dugotrajna, precizna i lako se nanosi. Posebno dizajniran, čvrsti vrh i iznimno pigmentirane nijanse osiguravaju da vaše obrve sjaje svojom prirodnom ljepotom. Nanobrow Eyebrow Pencil može definirati i vratiti bilo koji oblik obrva.

Nanobrow Eyebrow Pencil

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Nanobrow Eyebrow Pencil
— za ljubitelje lijepih obrva

Sanjate o savršeno definiranim crtama obrva? Nanobrow Eyebrow Pencil pomaže u postizanju izvrsnog i prirodnog izgleda. Odlična je za različite načine šminkanja obrva, za definiranje gornje i donje linije obrva i njihovo ispunjavanje bojom. Lako se nanosi, a vrh je savršene tvrdoće kako biste mogli lako poboljšati boju i oblik svojih obrva. Također možete bez napora ispuniti sva rijetka područja. Baršunasta formula omogućuje olovci da klizi preko vaših lukova i stvara dlačice obrva koje izgledaju stvarno i popunjavaju sva rijetka područja. Istovremeno je iznimno dugotrajna: ne razmazuje se tijekom dana, pružajući besprijekornu šminku obrva tijekom cijelog dana.

Nanobrow Eyebrow Pencil
– zgodna i dotjerava do najsitnijeg detalja

Nema potrebe za šiljilom! Nanobrow Eyebrow Pencil može se uvući kako bi osigurala savršen oblik vrha svaki put kada je koristite. Zahvaljujući tome, vaša šminka svaki put izgleda sjajno i možete crtati linije točno onako kako želite. Dolazi u četiri nijanse prirodnog izgleda kako biste bili sigurni da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašim obrvama. Nanobrow olovka omogućuje jednostavno i jednostavno nanošenje, pružajući prekrasne obrve, savršeno oblikovane do najsitnijeg detalja!

Nanobrow Eyebrow Pencil

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Nanobrow Eyebrow Pencil
— cijenite preciznost i jednostavnu primjenu

Najbolja karakteristika Nanobrow Eyebrow Pencila je njezin tanak, precizan vrh profinjene tvrdoće. Omogućuje vam ocrtavanje obrva, kamufliranje praznina i njihovo ispunjavanje bojom. Kako to učiniti? Ocrtajte cijelu obrvu, počevši od donje linije obrva. Zatim nježno ispunite ocrtani oblik bojom. Možete koristiti olovku za obrve ili neki drugi proizvod za šminkanje obrva iz linije Nanobrow. Pravilno pigmentirani vrh će vam olakšati ovaj zadatak. Ne zaboravite da donja linija obrva i kraj trebaju biti snažno definirani, dok gornja linija treba biti nježno blendana. Za više informacija o tome kako popuniti obrve olovkom za obrve, idite na naš blog .

Nanobrow — sigurni proizvodi za šminkanje obrva

Olovka za obrve nije jedini proizvod u Nanobrow asortimanu! Prilagodite ih prema stilu i dodajte boju svojim obrvama baš onako kako želite. Kakav izgled obrva danas želite?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Eyebrow Pencil?
Kada biste trebali posegnuti za Nanobrow Eyebrow Pencilom?
Je li Nanobrow Eyebrow Pencil prikladna za osjetljivu kožu?
Koji su sastojci Nanobrow Eyebrow Pencila?
Koji je rok trajanja Nanobrow Eyebrow Pencila?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti