Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Gelast

sapun za oblikovanje obrva

Težina: 30g / 1.0 fl oz

Kako djeluje Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Stilizira, oblikuje i kroti obrve
Čini obrve punijima i voluminoznijima
Pruža učinak laminiranih obrva satima
Ističe najbolje karakteristike vaših prirodnih obrva

Ukrotite svoje obrve
u jednom trenu!

Are you into a natural finish or a bolder look? Nanobrow Styling Soap helps you achieve the desired effect. It leaves your eyebrows looking fabulous and flawless for hours to come.
Volite li prirodni finiš ili hrabriji izgled? Nanobrow Styling Soap pomaže vam postići željeni učinak. Čini da vaše obrve izgledaju fantastično i besprijekorno satima.

Počastite se zadivljujućim obrvama i oblikujte ih onako kako želite! Bez obzira na to jesu li vaši krajevi obrva tanki i rijetki ili debeli i čupavi: Nanobrow Styling Soap savršeno djeluje na sve tipove obrva. Od sada će to biti vaš najbolji proizvod za šminkanje obrva!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Postignite oblik obrva
iz snova

Prezauzeti ste za mapiranje i oblikovanje obrva? Volite li nešto drugačije od popunjavanja obrva olovkom, pomadom ili puderom? Tražite li proizvod koji može oblikovati vaše obrve u trenu? Nanobrow Styling Soap je način za brzo i dugotrajno oblikovanje obrva. Sapun odlično djeluje sam po sebi, ali se može koristiti i za učvršćivanje drugih proizvoda za šminkanje obrva.

Budite u trendu!
Isprobajte sapunaste obrve!

Sapun osigurava da su vaše obrve savršeno oblikovane i da izgledaju besprijekorno čak i bez šminke. Ugodna formula ravnomjerno prekriva svaku dlačicu obrve i daje učvršćivanje i volumen koji traje cijeli dan bez ikakvog popravljanja obrva. Čak i tanke i slabe obrve mogu izgledati punije.

Nanobrow — njega i oblikovanje obrva
za ljepotu vaših obrva

Jeste li znali Nanobrow Eyebrow Styling Soap može poboljšati učinak Nanobrow Eyebrow Seruma? Podržite svoj rast obrva tijekom noći nanošenjem seruma i koristite sapun za njihovo oblikovanje ujutro, stvarajući nevjerojatan izgled. Savršen duo za prekrasne obrve!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Lijepe obrve
u nekoliko jednostavnih koraka

Ako mislite da je šminkanje i oblikovanje obrva zamorno i dugotrajno, isprobajte Nanobrow Styling Soap i uvjerite se koliko lako može biti! Sapunske obrve su svjetski trend u šminkanju obrva!

1. Izvadite malo Nanobrow sapuna na četkicu

2. Četkajte kroz obrve dok ne budu savršeno oblikovane. Nema potrebe močiti četkicu ili sapun!

3. Gotovo! Sada uživajte u svojim savršeno oblikovanim i voluminoznim obrvama!

Nanobrow — besprijekorni proizvodi za šminkanje obrva

Sapun za obrve nije jedini proizvod za šminkanje obrva u Nanobrow asortimanu! Promijenite ih prema svome stilu i dodajte boju svojim obrvama baš onako kako želite. Kakav izgled obrva danas želite?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Styling Soap?
Tko može koristiti Nanobrow Styling Soap?
Je li Nanobrow Styling Soap prikladan za osjetljivu kožu?
Koji su sastojci u Nanobrow Styling Soapu?
Koji je rok trajanja Nanobrow Styling Soapa?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti