Nanobrow Lamination Kit

Set za praktično podizanje obrva i laminaciju

Težina: Ljepilo za obrve (7ml / 0.24 fl oz), StepOne losion za podizanje (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo fiksator (5ml / 0.17 fl oz).

Zašto će vam se svidjeti Nanobrow Lamination Kit?

Sve što vam je potrebno za dugotrajno oblikovanje obrva
Precizno oblikovane obrve — bez potrebe za popravljanje čak nekoliko tjedana!
Gušće i odvažnije obrve s voluminoznim završetkom
Savršen set za obrve za salone i kućnu upotrebu!

Savršeno oblikovane obrve
mnogo tjedana

Obrve su vam neukrotive, divlje i ne znate kako im dati željeni oblik ili su možda krute i strše? U oba slučaja, Nanobrow Lamination Kit je za vas! To je kompletan set za polutrajno podizanje i laminiranje obrva koji će vam omogućiti jednostavno oblikovanje obrva i uživanje u savršenim obrvama čak nekoliko tjedana! Budući da daje rezultate kao u salonu i osigurava jednostavnu primjenu, idealan je za profesionalce za obrve kao i za kućnu upotrebu!

Nanobrow Lamination Kit

Napokon lijepe
i savršeno oblikovane obrve

Nanobrow Lamination Kit uključuje sve što je neophodno za sjajno podizanje obrva. Učinak traje do 6 tjedana. Isplativ, precizan i jednostavan komplet za korištenje, omogućuje izvođenje nekoliko tretmana. Mnogo tjedana urednih, precizno oblikovanih obrva i bez neposlušnih dlačica!

Laminacija obrva intenzivno revitalizira i hrani dlačice obrva, daje im volumen i otpornost, a uz to se radi brzo i jednostavno: obrve se četkaju u željeni oblik i dugo ostaju na mjestu. Tretman ih podiže na višu razinu, kamuflirajući praznine i stvarajući deblji izgled.

Nanobrow Lamination Kit
— nema više neposlušnih i neukrotivih obrva!

Sada možete jednom zauvijek riješiti problem tankih ili neukrotivih dlačica na obrvama! Uz posebno dizajnirane formule, možete oblikovati, ukrotiti i podebljati svoje obrve i uživati u učincima mnogo tjedana! Laminacija obrva preporučuje se za sve vrste obrva, posebno guste, divlje ili rijetke. Rezultat možete poboljšati nijansiranjem, kanom ili pincetom.

Nanobrow Lamination Kit

Najlakše laminiranje obrva
uz Nanobrow komplet!

Nanobrow Lamination Kit osigurava da će vaš stil obrva uvijek biti besprijekoran! Kako to učiniti? Tako je jednostavno:

1. Temeljito uklonite šminku i očistite obrve sredstvom za uklanjanje šminke bez ulja (npr. Nanobrow Micellar Makeup Removerom). Dlačice obrva trebaju biti suhe i odmašćene.

2. Nanesite malu količinu ljepila pomoću aplikatora (bočica: ljepilo). Pričekajte 25-50 sekundi.

3. Sada upotrijebite četku iz kompleta za nanošenje otopine za podizanje (bočica: Korak 1). Počnite od prednjeg dijela obrve i stvorite željeni oblik obrva.

4. Ostavite otopinu 5 do 8 minuta, ovisno o osjetljivosti i debljini dlačica vaših obrva. Uklonite ju suhom vatom.

5. Pomoću četke nanesite zadnju otopinu (bočica: Korak 2). Ne zaboravite zadržati željeni oblik obrva. Ostavite otopinu 5 do 8 minuta. Uklonite ju mokrom vatom.

6. Pročešljajte obrvu češljem. Gotovo! Sada uživajte u svojim urednim i savršeno oblikovanim obrvama nekoliko tjedana!

Nanobrow — besprijekorni proizvodi za šminkanje obrva

Komplet za laminaciju nije jedini proizvod u Nanobrow asortimanu! Promijenite svoje obrve prema svome stilu i dodajte boju baš onako kako želite. Kakav izgled obrva danas želite?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Lamination Kit?
Kada biste trebali posegnuti za Nanobrow Lamination Kit?
Je li Nanobrow Lamination Kit prikladan za osjetljivu kožu?
Koji je datum isteka Nanobrow Lamination Kita?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti