Nanobrow Microblading Pen

Precision

olovka za microblading

Težina: 1ml / 0.034 fl oz

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako radi Nanobrow Microblading Pen?

Iscrtava ultra tanke linije
Stvara šminku sličnoj microbladingu
Daje obrvama gušći izgled
Precizno iscrtane obrve za najljepši izgled

Šminka koja imitira
microbladeane obrve!

Nanobrow Microblading Pen jedinstvena je i inovativna kozmetika koja vam omogućuje stvaranje šminke poput mikrobladinga bez tetoviranja! Ovaj proizvod će se svidjeti svima koji traže precizan alat za podebljavanje obrva. Svojim obrvama možete dodati definiciju i popuniti ih ako je potrebno. Izuzetno tanak vrh iscrtava čak i milimetarske linije koje izgledaju poput prave dlake! S ovom olovkom možete jednostavno stvoriti trodimenzionalne efekte i obrve prirodnog izgleda.

Vodootporna formula brzo se veže i dugo ostaje na koži. Koristeći ovu olovku, činite da obrve izgledaju gušće, kamuflirate rijetka područja i postižete uglađen, ali prirodan izgled. Olovka Nanobrow super je precizna u stvaranju poteza poput dlačica.

Nanobrow Microblading Pen

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Savršenstvo do najkraće dlačice!

Precizna olovka za obrve praktičan je alat za šminkanje koji vam omogućuje stvaranje trodimenzionalne definicije obrva i besprijekornih lukova bez napora. Nanobrow Microblading Pen je napravljen za ocrtavanje obrva i iscrtavanje najkraćih dlačica za učinak prirodnog izgleda obrva. Možete zaboraviti riskantan i bolan tretman mikrobladingom — posegnite za Nanobrow olovkom s vrhom inspiriranim profesionalnim alatom za mikroblading. Omogućuje vam stvaranje poteza nalik na kosu, podebljavanje obrva, kamufliranje praznina i stvaranje prirodnog izgleda šminke.

Nanobrow Microblading Pen
inovativna i jedinstvena

Što čini Nanobrow olovku izvrsnom? Profinjeni, precizni aplikator stvara realistične poteze poput dlačica za definirane krajeve obrva i lijepu, elegantnu šminku. Olovka za obrve s učinkom mikrobladinga intenzivno je pigmentirana i pruža iznimno dugotrajne učinke. Možete prestati brinuti o nestanku šminke s obrva tijekom dana. Zaboravite mučnu potrebu da se stalno gledate u ogledalo kako biste provjerili lukove. Nanobrow Microblading Pen je vodootporna pa možete biti sigurni da će vaša šminka obrva ostati besprijekorna!

Nanobrow Microblading Pen

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako koristiti
Nanobrow Microblading Pen?

Sanjate o obrvama koje izgledaju kao da ih je napravio profesionalac? Sada je tako jednostavno! Upotrijebite super-preciznu olovku Nanobrow i uvjerite se da je postizanje besprijekornih lukova jednostavno! Ispunite obrve brzim potezima aplikatora. Na taj način možete stvoriti tanke i precizne linije koje imitiraju prave dlačice. Aplikator vam omogućuje da zakamuflirate praznine i produbite boju obrva. Za hrabriji stil ponovno upotrijebite olovku. Vodootporan proizvod sa supertankim, mekim vrhom definira najkraće dlačice stvarajući efekte prirodnog izgleda.

Više o olovkama za obrve i šminkanju možete pročitati na našem blogu.

Nanobrow — besprijekorni proizvodi za šminkanje obrva

Olovka za obrve nije jedini proizvod u Nanobrow asortimanu! Promijenite ih prema svome stilu i dodajte boju svojim obrvama baš onako kako želite. Kakav izgled obrva danas želite?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Microblading Pen?
Kada biste trebali posegnuti za Nanobrow Microblading Penom?
Je li Nanobrow Microblading Pen prikladna za osjetljivu kožu?
Koji su sastojci u Nanobrow Microblading Penu?
Koji je rok trajanja Nanobrow Microblading Pena?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti