Nanobrow Eyebrow Pomade

Vodootporna

pomada za obrve


kremaste teksture

Težina: 6g

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako djeluje Nanobrow Nanobrow Eyebrow Pomade?

Pomaže stvoriti oblik obrva iz snova
Vodootporna i dugotrajna formula izvrsne teksture
Ispunjava obrve intenzivnom bojom i kamuflira rijetka područja
Allows to create natural-looking hair-like strokes

Popularni trend u svijetu šminke!
pune i hrabre obrve u trenu!

Preuzmite kontrolu nad svojim obrvama! Ova precizna, jačajuća i sjajna pomada za obrve od Nanobrow omogućuje vam da precizno popunite obrve i nacrtate poteze slične dlakama

Recite zbogom tankim dlačicama ili obrvama koje nisu pravilno popunjene. Sada možete uživati u svojim prekrasnim, odvažnim, voluminoznim obrvama, baš onakvima kakve ste oduvijek željeli! Odlučite se za dugotrajnu i baršunastu pomadu za obrve Nanobrowa koja olakšava šminkanje obrva i drži vaše lukove pod kontrolom cijeli dan. Dolazi u tri profinjene nijanse koje daju prirodan završetak i dugotrajne efekte — suptilne ili odvažne, ovisno o tome kakav izgled danas želite. Nanesite šminku baš onako kako želite i postignite besprijekorne i precizno oblikovane obrve.

Nanobrow Eyebrow Pomade

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Za ljubitelje odvažne
i dugotrajne šminke za obrve

Niste zadovoljni svojim kratkim, tankim ili neujednačenim obrvama i teško ih pravilno definirate? Nanobrow Eyebrow Pomade mijenja pravila igre. Sada možete istaknuti ljepotu svojih obrva, redefinirati njihov oblik i dodati volumen. Nanobrow pomada osigurava da možete redefinirati svoj oblik obrva i zakamuflirati svaku prorijeđenost! Svidjet će vam se njezini učinci — definira i guste i tanke i rijetke obrve.

Nanobrow Eyebrow Pomade
— baršunasta, dugotrajna i profesionalna

Isprobajte novi, jednostavan način da dobijete fantastične obrve. Nanobrow Eyebrow Pomade osigurava da su vaše obrve uvijek savršeno popunjene — bez obzira želite li potpuno redefinirati njihov oblik ili samo nekoliko poteza poput dlačica. Inovativna formula se lako nanosi, dajući vam najsmjelije, ali prirodnog izgleda, savršeno zaobljene obrve. Ovisno o prilici, možete povećati pokrivenost i stvoriti uobičajeni, prirodni izgled ili odvažniji i glamurozniji izgled. Nanobrow Eyebrow Pomade je savršeno gusta i ugodna za korištenje.

Nanobrow Eyebrow Pomade

Odaberi boju
Boja: Odaberi

Kako koristiti Nanobrow Pomade
3 koraka do savršenih obrva

pod kontrolom cijeli dan, odlučite se za Nanobrow pomadu. Kako je koristiti?

1. Nanesite malo pomade na četkicu i kratkim potezima ocrtajte obrve. To vam omogućuje da definirate donju i gornju liniju za najbolji oblik obrva.

2. Pažljivo popunite obrve.

3. Za suptilniji učinak, četkom uklonite višak pomade.

Gotovo! Uživajte u svojoj odvažnoj šminki i besprijekornim obrvama! Ako želite saznati više o šminkanju obrva, pogledajte članak na našem blogu i naučite kako ispuniti obrve uz pomoć pomade.

Nanobrow — besprijekorni proizvodi za obrve

Pomada za obrve nije jedini proizvod za šminkanje obrva u Nanobrow asortimanu! Promijenite ih prema stilu i dodajte boju svojim obrvama baš onako kako želite. Kakav izgled obrva danas želite?

Otkrijte naše proizvode

Tražite inspiraciju za šminkanje? Želite biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima ljepote? Provjerite društvene mreže Nanobrowa!

Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Eyebrow Pomade?
Kada biste trebali posegnuti za Nanobrow Eyebrow Pomadeom?
Je li Nanobrow Eyebrow Pomade prikladan za osjetljivu kožu?
Koji su sastojci u Nanobrow Eyebrow Pomade?
Koji je rok trajanja Nanobrow Eyebrow Pomadea?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti