Pribor za šminkanje crnih obrva, uključujući dvije četkice za šminku i pincete

Nanobrow Pribor za obrve

Sve što vam treba za oblikovanje obrva

  • Profesionalno, praktično i izdržljivo
  • Elegantan i inovativan dizajn
  • Vrhunska udobnost korištenja
  • Savršeni efekti u šminkanju i oblikovanju obrva
Izbliza na dvije crne četkice za šminka

Nanobrow Styling Brush

Podijeljen pogled na par pinceta - gornji i dno

Nanobrow Tweezers

Pribor za šminkanje obrva na bijeloj pozadini
Nanobrow Grey Company logotip na bijeloj pozadini
Dodaci

Nanobrow Styling Brush

Nanobrow Angled Brush — kosi kist napravljen od sintetičkih vlakana. Savršeno funkcionira za nanošenje krema, pudera i gelova za obrve. Također bez napora oponaša prirodne dlačice obrva.

Nanobrow Spiral Brush — precizni dodatak za četkanje i oblikovanje obrva i trepavica. Savršen za nanošenje gela, voska ili sapuna za obrve.

Inovativna i higijenska kutija!

Kutija na uvlačenje dizajnirana je za zaštitu četke i dodatka od prašine i bakterija. Za umetanje ili vađenje dodataka jednostavno pomaknite gumb. Oba kraja četke mogu se lako izvaditi iz kutije kako biste ih mogli očistiti i održavati u besprijekornom stanju.

Nanobrow Tweezers

Elegantne, praktične i precizne Nanobrow Tweezers sa zakošenim vrhom odlične su za oblikovanje obrva i druge manje tretmane ljepote. Izrađene su od nehrđajućeg čelika i vrhunske su kvalitete. Satenski premaz osigurava da je alat vrlo udoban za držanje i da nikad ne isklizne iz ruke. Lako hvata i najsitnije dlačice. Ergonomski oblik i precizan vrh osiguravaju brzo, jednostavno i točno oblikovanje obrva.

Pribor za šminkanje obrva na bijeloj pozadini
Nanobrow Grey Company logotip na bijeloj pozadini
Dodaci
Nanobrow – izuzetni proizvodi
za šminkanje i njegu obrva
Zamućena pucnjava za šminku za obrve
Pribor za šminkanje obrva na bijeloj pozadini Pribor za šminkanje obrva na bijeloj pozadini Pribor za šminkanje obrva na bijeloj pozadini
Imala sam mnogo različitih četkica za obrve, ali – ruku na srce – Nanobrow Styling Brush je najbolja! Uvijek ga koristim sa zadovoljstvom — uvijek pruža željenu preciznost.
Katarina, 44
Ja sam vizažistica i volim koristiti Nanobrow kistove za stiliziranje na poslu. S oduševljenjem ih preporučujem svim svojim kupcima.
Ivana, 32
Napokon sam pronašla vrhunsku pincetu. Druge koje sam imala nisu uspjele uhvatiti i zadržati dlačice i nisu bile prikladne za korištenje. Ovaj alat je drugačiji i vrlo izdržljiv. Preporučam ga svima. Nanobrow Tweezers traju godinama!
Karmen, 27
Nanobrow Tweezers nisu samo lijep dodatak — one osiguravaju izvrsnu kvalitetu. Preporučujem ih za kućnu upotrebu i za profesionalce koji traže elegantne alate za udobnost kupaca.
Dominika, 39
Najbolji kistovi za šminkanje! Viđala sam ih u setovima alata vizažista i htjela sam ih i ja imati. Savršenstvo i preciznost.
Ana, 25
Dvije crne četke za šminku za obrve i pincete na bijeloj pozadini
Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Styling Brush?
Kako koristiti Nanobrow Tweezers?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Nanobrow Grey Company logotip na bijeloj pozadini
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti