Nanobrow Pribor za obrve

Sve što vam treba za oblikovanje obrva

  • Profesionalno, praktično i izdržljivo
  • Elegantan i inovativan dizajn
  • Vrhunska udobnost korištenja
  • Savršeni efekti u šminkanju i oblikovanju obrva

Nanobrow Styling Brush

Nanobrow Tweezers

Dodaci

Nanobrow Styling Brush

Nanobrow Angled Brush — kosi kist napravljen od sintetičkih vlakana. Savršeno funkcionira za nanošenje krema, pudera i gelova za obrve. Također bez napora oponaša prirodne dlačice obrva.

Nanobrow Spiral Brush — precizni dodatak za četkanje i oblikovanje obrva i trepavica. Savršen za nanošenje gela, voska ili sapuna za obrve.

Inovativna i higijenska kutija!

Kutija na uvlačenje dizajnirana je za zaštitu četke i dodatka od prašine i bakterija. Za umetanje ili vađenje dodataka jednostavno pomaknite gumb. Oba kraja četke mogu se lako izvaditi iz kutije kako biste ih mogli očistiti i održavati u besprijekornom stanju.

Nanobrow Tweezers

Elegantne, praktične i precizne Nanobrow Tweezers sa zakošenim vrhom odlične su za oblikovanje obrva i druge manje tretmane ljepote. Izrađene su od nehrđajućeg čelika i vrhunske su kvalitete. Satenski premaz osigurava da je alat vrlo udoban za držanje i da nikad ne isklizne iz ruke. Lako hvata i najsitnije dlačice. Ergonomski oblik i precizan vrh osiguravaju brzo, jednostavno i točno oblikovanje obrva.

Dodaci
Nanobrow – izuzetni proizvodi
za šminkanje i njegu obrva
Imala sam mnogo različitih četkica za obrve, ali – ruku na srce – Nanobrow Styling Brush je najbolja! Uvijek ga koristim sa zadovoljstvom — uvijek pruža željenu preciznost.
Katarina, 44
Ja sam vizažistica i volim koristiti Nanobrow kistove za stiliziranje na poslu. S oduševljenjem ih preporučujem svim svojim kupcima.
Ivana, 32
Napokon sam pronašla vrhunsku pincetu. Druge koje sam imala nisu uspjele uhvatiti i zadržati dlačice i nisu bile prikladne za korištenje. Ovaj alat je drugačiji i vrlo izdržljiv. Preporučam ga svima. Nanobrow Tweezers traju godinama!
Karmen, 27
Nanobrow Tweezers nisu samo lijep dodatak — one osiguravaju izvrsnu kvalitetu. Preporučujem ih za kućnu upotrebu i za profesionalce koji traže elegantne alate za udobnost kupaca.
Dominika, 39
Najbolji kistovi za šminkanje! Viđala sam ih u setovima alata vizažista i htjela sam ih i ja imati. Savršenstvo i preciznost.
Ana, 25
Pitanja — sve što trebate znati
Kako koristiti Nanobrow Styling Brush?
Kako koristiti Nanobrow Tweezers?
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Uvijek savršene obrve
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti